Post by mokhersriptiber on Mar 15, 2022 8:37:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب کریستال های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
توجه توجه حتما این رو بخونید واقعی دوستان سلام من قبلا این بازی رو داشتم حافظم پر شد حذفش کردم 8 ماهه دارم دنبالش میگردم که پیداش کردم و نصبش کردم.قبلا خیلی بازی خوبی بود ولی الان فیلترش کردم. با فیلتر شکن رفتم تو بالا اومد ولی هرکاری کردم نتونستم بازی کنم.خیلی بازی خوبیه امیدوارم درست بشه.ممنون از سازندش ولی خیلی بده بازی به این خوبی رو برای ایرانیا فیلتر کردین.امیدوارم درست بشه.بمن گوش کنین و این بازی رو نصب نکنین. .من گوش نکردم فقط نتم حروم شد.
سلام و میخواید فوش بدید که هرکی میگه بده مثل آشغاله و شما حق اتهام بگید چون این بازی آدم رو مهتاد میکنه و خیلی بده اما ۲ ستاره دادم چون از yu zhong خوشم میاد.
عالییییی
برای اسطوره های کوچک اصلا بد نیست، اما بد نیست که مردم می توانند شخصیت های قوی تری داشته باشند و شما در رتبه بندی قرار می گیرید، اما حداقل هر چه باشد می توانید به آرامی آن را رایگان به دست آورید، اما انتظار نداشته باشید تا زمانی که ارتقاهای زیادی نداشته باشید، رتبه برتر باشید. من البته سالها طول می کشد یا پول نقد LOL تکنیک بازاریابی خوبی است اما هنوز هم ratsht
بد نیست من هر سری نصب میکنم این بهده دو روز خراب میشه خواهشن درستش کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤝🤝🤝🌟🌟
سلام من ۳ بار این بازی و نصب کردم و هیچکدوم سیو نکردم ولی این آخرین آکانتو سیو کردم ولی از دیشب تاحالا نمیاد بالا صفحه کلا سیاه هست فقط موبایل لجندو نشون میده بعد سیاه میشه لطفا تیم منتظر منه
زیاد گیر می کنه فقط همین
عالی ولی حیرو هاش گرونه
برخلاف قبل، ML دیگر استاندارد ندارد. به روز رسانی بی جهت است و عدم تعادل را برای قهرمان ها ایجاد می کند. پس از همکاری با TikTok، این بازی به هم ریخته است.
با وجود چیزهای گران قیمت، بازی شگفت انگیز است، حرف دیگری برای گفتن نیست، باورنکردنی است. برای کسانی که مشکل دارند، مخصوصا برای بازی کردن، سیستم نمی تواند بازیکنان جدی یا ترول را انتخاب کند، مسابقه آپ به این شکل طراحی شده است. ما خواهیم دید که شاید در زمان ارتقای همه سیستمها، انتخاب هوشمند و تطبیق هوشمند ممکن باشد، اما بله، توصیه من به ترولها، عصبانیت خود را حفظ کنید، به یاد داشته باشید، این فقط یک بازی است. همیشه به سمت روشن نگاه کنید، همیشه شادی را در بازی ببینید. نوترشت صحبت کردن
چرا بازی برای ایران فیلتر کردین با وجود این همه پلیر ایرانی بازی فیلتر و تو این روزا که فیلترشکن هارو از کار انداختن و ما به کل دیگه نمیتونیم بازی کنیم ایران رو از فیلتر کردن خارج کنید تا ما بتونیم بازی کنیم ما کلی برای این. بازی زحمت کشیدیم انساف نیست که این کارو با ما انجام دهید در ضمن شماهایی که نظر میدین به جای این مزخرفات این موضوع رو شرح بدین که به گوش سازنده برسه و این موضوع رو حل کنه.
کیرم دهنت سازنده این چه گوهی بود ساخت الکی میگه پینگت بالاس میرم پابجی پینگم از ۸۰ به بالا نمیره ۳۰۰ چخبره اخه بازم میگم کیرم دهن سازنده یعنی از گوه بدترع این بازی😡
تیتینقویحتیوحسایختایحیویحیتیتی
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon oxd
MOONTON، لطفاً سیستم گزارش "ارسال کلمات نامناسب" را اصلاح کنید، حتی املا نیز درست است و قصد شما خوب است، اگر "***" در کلمات شما وجود داشته باشد، همچنان می توانید توسط تیم یا دشمن خود گزارش شوید. به نظر من این چیز آزاردهنده است زیرا امتیاز اعتباری را کاهش می دهد و برای دو ساعت بی صدا می شود. برقراری ارتباط در هم تیمی ها به این شکل سخت است و به دلیل عدم ارتباط، کل تیم را مختل می کند. لطفا اصلاح کنید... برقراری ارتباط در نسخه قبلی شما سرگرم کننده تر است، می توانید هر چه می خواهید بگویید
همیشه در بارگیری صفحه نمایش مونتون گیر کرده است، من ترفندهای زیادی را تماشا کرده ام تا سعی کنم آن را برطرف کنم، اما بعد از اینکه این ترفند جواب داد و سپس تمام برنامه هایی را که استفاده کردم را می بندم و سپس MLBB را بازی می کنم. من 5 ستاره برای آن می دهم.
PickCrafter - Idle Craft Game Симулационни isdi
دوش دارم!یجورایی عاشقشم. ولی داره واسه ایران فیلتر میشع. عاشق بازی های این سبکم ک داره فیلتر میشه برای ما از بازار و مایکت نصب کنین هیرو های زن قفله گوگل بهتره
خیلی بد زبانش روسی نمیشه تغییر داد
من همیشه می خواستم این را بگویم و فکر می کنم زمان آن رسیده است که آن را اعلام کنم، به طور کلی ML بهتر از کپی کردن هر چیزی نیست که از هر چیزی که فکرش را می کند، کپی کند، به خصوص در مورد مردم فیلیپینی، هزینه استفاده از مکانیک، سیستم های BS مانند وقتی میگویند پوستههای رایگان میدهند، اما برای به دست آوردن آن باید مثل جهنم بگذرید، مثل اینکه مشخص کنید چه کاری میخواهید انجام دهید، و به برندگان M3 آنچه میخواهند بدهید. #WeWantEstes، اگر به Moontoon گوش ندهید، رتبهبندیهای شما همچنان کاهش مییابد.
بازی به خودی خود سرگرم کننده است، اما من بعد از اینکه تمام مدت یک بازی را انجام دادم گیر کردم، پس از اینکه به من گفت پیروزی است صفحه نمایش یخ کرد. من 30 دقیقه منتظر ماندم اما فایده ای نداشت، تنها کاری که باید انجام دهید این است که از بازی خارج شوید، اما پس از بازگشت نمی توانید امتیاز خود را ببینید، این آزار دهنده است
خیلی خوب است، اما من هنوز هم به آن 4 ستاره می دهم زیرا وقتی بازی می کنم خیلی کند است، پس لطفاً آن را درست کنید و 5 ستاره من را دریافت خواهید کرد.
امروز ۹ تیر ۱۴۰۰ این بازی برا همیشه فیلتر شد همین امروز ساعت ۱۰ تا ۱۲ با دوستم بگو بخند میکردم گیم میزدم 😐 خدایی فیلتر کردن حس گیم زدن رف دیگ . اون قسمت اول ک بازی اپلود میشه فک فیلتر شکن میخواد وارد بشه خاموشش کنید
Mobile Legends: Bang Bang Екшън imj
خیلی عالی هستش این بازی بنظر من حنابی رو بازی کنید 🔴 بهترین بازیکن میشه🤺 و من خیلی دوستش دارم 😍😍🤩🤩👻 راستی بازی به این خوبی نکردم 😂🤲🛐📿 چهار ساله معتادشم 😂
بازی خیلی خوب و جذابی هست واقعا عالی هست ❤❤ 2 تا ستاره کم میکنم چون الماس رایگان نمیده و اینکه اسم یا پرچم یا پروفایلت را عوض میکنی فقط تعداد یه خصوصیات میتونی عوض کنی مثلا پروفایل 3 بار میتونی عوض کنی😐💔 حتما نصب کن کنید بازی عالی هست ❤💚❤💚
آقا چرا نمیاد من خیلی زحمت کشیدم که تا اینجا رسیدم آخر هم شد واقعا نامردی
خخخ
کوششره
من نمیتونم بازی کنم جواب رو لطفا فارسی بفرستید
Mobile Legends: Bang Bang Akció jdn
عالی 😍
این بازی خوبی است گاهی اوقات لگ اما بازی زیبایی است. اینجا افرادی هستند که از کلمات بد استفاده می کنند. بقیه کسانی که از تقلب در افسانه موبایل استفاده می کنند باید ممنوع شوند. آن را برطرف کنید، هنگام به روز رسانی فضای ذخیره سازی را افزایش ندهید. اگر تازه وارد ml هستید منابع هنوز آپدیت نمی شوند اما بعد از مدتی منابع خوب می شود.
گزارشها فقط روی AFK یا توهین کلامی کار میکنند. اما این گزارش هنوز معتبر است، حتی اگر بیش از حد صحبت شود. چت در بازی اکنون بسیار بد است. چگونه در مورد "یک دکمه ناسزا سانسور شده ایجاد کنید تا افراد انتخاب کنند که صحبت های زباله را ببینند یا نه". من به معنای واقعی کلمه یک نفر را برای پرتاب بازی گزارش می کنم، اما نه، حتی تایید نشد. همتیمیهای قلابدار پاج علاقهمند هستند، گزارش شده است، اما فقط به دلیل نسبت KDA او مورد تایید قرار نگرفته است. به معنای واقعی کلمه فقط ks گرفتن. کافی است مراحل اشکال را انجام دهید و همچنین روی چیزهای کوچک تمرکز کنید.
از یکی دو ماه پیش موقع شروع بازی همش میگفت ک قراره سرور بازی تو ایران و چنتا کشور دیگه خاموش بشه فک نمیکردم جدی دیگه نشه از تو ایران بازی کرد من با بلواستکس رو کامپیوتر هم با فیلتر هم بدون فیلتر امتحان کردم دیگه نمیاد کسی راهی باشه. بلده؟
بازی همیشه به خصوص در Magic Chess دوباره شروع می شود. لطفا این مشکل را برطرف کنید.
این چرا نمیاد واس من قبلا نمیومد زده این مورد در کشور شما قابل دسترسی است درست شه لطفا جواب بدید
اوکی
بازیش بعد یه مدت میپره،هزارتا فیتلرشکن هم نصب کردم و امتحان کردم
باز نمیشع