Post by mokhersriptiber on Mar 15, 2022 8:40:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vocabulary Builder - Test Prep IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Vocabulary Builder - Test Prep 2022 version ▞▞▞
Rekao bih da bi točnije bilo 3,5 zvjezdice. To je dobra aplikacija, ali mislim da ima puno prostora za poboljšanje s definicijama
dobra aplikacija i korisna za studente koji su zainteresirani za ispite kao što je gre tofel itd.
Koristio sam ovu aplikaciju prilično redovito. Definicije nisu intuitivne niti uobičajene. Moglo bi učiniti više štete nego koristi.
Vrlo je korisno za pamćenje riječi
ne govorim engleski. osim što znam značenje, želim čuti i kako se pronalazi. ali zvučnik nije upotrebljiv?
Home Design: House Decor Makeover Hádanky okmn
Vocabulary Builder - Test Prep கல்வி oroe
Izvrsna aplikacija za proširenje engleskog rječnika!
Izvrstan izbor riječi. Iz vlastitog iskustva mogu reći da su to ključne riječi s kojima se često susrećem čitajući literaturu ili bilo koji članak.
Dodajte okvir za pretraživanje kako biste pronašli riječi.
Ne sprema vaš najnoviji razvoj (status). Stalno ga zaboravlja i ponavljate razine i riječi iznova i iznova što je jako neugodno!
Stalno dolazi s porukom koja se ne može sinkronizirati i ne dopušta mi da završim određene razine. Najčešće zvuk ne radi. Zamrzne se kad igram igrice.
Nazivi dijelova govora nisu navedeni
Ne bi uspjelo!
Ovo je sjajna aplikacija. za vokabular početnike kao i književnike i studente. Preporučio bih ga svima koji su strastveni čitatelj ili svima koji žele poboljšati svoje znanje riječi ili žele govoriti s više samopouzdanja.
Kao usluga koja se ponosi podučavanjem ljudi, ova aplikacija to radi vrlo loše. Učenje nije "1" ili "0" (tj. NIJE poznato ili nepoznato.) Vidio sam aplikacije za učenje koje su obavile daleko bolji posao poučavanja tako što su (1) pokazale ispravnu definiciju prvi put kada korisnik vidi novu riječ, iskorištavajući načelo prvenstva i (2) tražeći od korisnika da ocijeni koliko je siguran. Zatim, čak i ako dobro shvatite pitanje, s niskom razinom sigurnosti, vidjet ćete ga još nekoliko puta.
Ova aplikacija doslovno treba poboljšati Puno riječi je pogrešno definirano!
Teški nivoi su mi bili prelagani jer sam tražio složeniji, zahtjevniji vokabular za učenje, ali bi mogao biti od velike koristi za one koji govore engleski jezik
Igra ima puno krivo predstavljenih riječi. Iako je cilj odabrati najbolju definiciju, postoje odgovori koji su uvrnuti, a neki potpuno pogrešni. Za nekoga tko tek uči jezik ili gradi vokabular, ovo može biti kritično ako se ne ispravi. Izazivati nekoga također ne ide.
jako korisno
Ne možete u potpunosti naučiti riječ da biste je čak mogli ispravno koristiti u svojim svakodnevnim razgovorima s jednom definicijom riječi i samo jednim primjerom, a NE objašnjenjem uopće. Ovo je daleko od učenja. Ovo je više pamćenje nego učenje. Ali hvala, možda je trebalo puno vremena za izradu aplikacije. Potrebno je više informacija da nauči novu riječ. Engleski je moj drugi jezik i ova me metoda jednostavno zbunila.
Nije tako dobro... u redu je
Ova aplikacija sadrži dosta pogrešaka različitog stupnja. Na primjer, kaže se da je značenje upleten "u svađi". To je jednostavno pogrešno. Mnoge riječi također imaju loše ili negramatičke definicije koje ne uspijevaju obuhvatiti najčešće načine na koje se riječ koristi. Također, uči samo jedno značenje riječi koje imaju više značenja, a ponekad čak i ne podučava ono najčešće. Sve u svemu, ova je aplikacija loš način da pokušate naučiti riječi.
Mnoge su definicije netočne jer ne uspijevaju obuhvatiti pravo značenje riječi. Na primjer, šaljivi se definira kao 'šaljiv', dok je prava definicija više 'nepošteni ili lakomisleni humor'. Njihove definicije ne prenose točne konotacije i stoga nisu baš korisne.
Ne u kupnji u aplikaciji
Mislio sam da je ovo u redu aplikacija za obrazovne svrhe. Možda je dobro za roditelje koji školuju svoju djecu kod kuće, ali stvarno sam mislio da se to vrlo ponavlja. Mogla bi biti dobra aplikacija za nekoga tko uistinu želi proširiti svoj vokabular.
Samo naprijed
Aplikacija je stvarno dobra. Dao bih 5 zvjezdica da sadrži neki slikovni prikaz svake riječi osim rečenica i sinonima.
ne mogu stvoriti račun. Stalno govori da nije točna lozinka kada zapravo otvaram novi račun tamo. Već sam isprobao sve složene kombinacije za lozinku, ali neuspjeh. To je nekako resetiralo moj trenutni napredak i moram učiniti sve od početka. Tako frustrirajuće!!!!
Išlo je prilično dobro, mislio sam da je aplikacija stvarno od pomoći, zapravo je sve dok nisu naišli na riječ 'Mundane' , dali su joj sinonim / opis Pogrešan.
dobro ali manje riječi
Ova vas aplikacija ne obeshrabruje od pokušaja poboljšanja kada pogriješite, nastavlja pregledavati informacije koje ste propustili dok ih ne shvatite kako treba, a čak i nakon što ne popravite, osigurava da u potpunosti shvatite što pokušavaju da te naučim.
Aplikacija je stvarno dobra. Počinje od osnova, omogućuje vam vježbanje riječi na koje biste mogli naići u člancima ili pronaći nešto novo
Aplikacija je dobra, ali samo vas tjera da zapamtite riječ. Samo jedan sinonim i rečenica kao primjer ne opravdavaju suštinu te riječi dok se zapravo koristi u pravoj situaciji. Sklon se ne upoznajem s riječima iz ove aplikacije onoliko koliko dobivam od riječi koje sam vidio u rječniku ili pretražio pg Google. Hvala.
Slaba aplikacija. Dao sam test ali nakon 4-5 testa test je opet zaključan samo prvi test u otključanom
Vocabulary Builder - Test Prep கல்வி oroe
Ova bi aplikacija bila puno bolja da postoji neka vrsta malog slova u zagradama koje obavještava korisnika o dijelu govora riječi. Na primjer, riječ "Play" mogla bi se koristiti u različitim kontekstima, ali ako je napisana kao "Play (n)" što znači da se na njezinu upotrebu pozivate kao na imenicu, korisnik aplikacije će imati bolju ideju o ispravnoj opciji .
Ponovno ocijenite ono što je uklonjeno
Ovaj mi rječnik pomaže naučiti da ga volim
Izvrsna aplikacija za poboljšanje vokabulara, što je upravo ono što sam želio.
Izvrsna aplikacija za građenje vocab! Jednostavan za korištenje.
Volio bih da je dalo više primjera upotrebe riječi umjesto da vam pokazuje isti primjer 500 puta