Post by mokhersriptiber on Mar 15, 2022 8:49:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Auto Pets ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Auto Pets IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončne kristale ▞▞▞
▞▞▞ Super Auto Pets 2022 version ▞▞▞
Igro je težko razložiti...je super zasvojenost, dokler ne ugotoviš, da je skoraj povsem naključno, če zmagaš ali ne, ni važno, kako dobro načrtuješ lahko in boš včasih zajebal, drugi ljudje imajo včasih boljše hišne ljubljenčke, ker so imeli srečo tako da sem užival, ampak zdaj je precej dolgočasno
Zabavna igra, a tako frustrirajoča. Igral sem do svoje meje in nikoli nisem dosegel več kot 6 zmag. Vse je odvisno od RNG in nikoli se mi ne zdi, da bi kaj napredoval. Če obstaja povezovanje, je zelo osnovno. Počutim se, kot da včasih dobim dobro ujemanje, druge pa skoraj ne naredim. Če imate radi igre na srečo in igrate isto stvar več kot stokrat, je to morda vaša igra. Utrujen sem od igranja.
Super Auto Pets Strategi jhoc
Ta igra je prirejena! vsakič, ko se začnem dobro nastavljati, se postavim proti najtežjemu igralcu, ki ga igra lahko najde, in moraš izgubiti nekaj bitk, da bi celo napredoval, tako da mi vzame srce, nato pa me postavijo proti najtežjemu igralcu samo ubije me in izbriše ves moj napredek. to se zgodi vsakič, ko igram to igro. bodisi odstranite stvar, kjer se znebi vsega vašega napredka, ali pa si zagotovite boljše povezovanje!
Igra zamrzne po nekaj sekundah po odprtju aplikacije. To igram na steamu in ga obožujem in želim si, da bi ga lahko igral kjer koli, vendar se preprosto ne morem spopasti s tem, kako pogosto se zruši. Prosim popravite
Super Auto Pets Strategia pio
Igra je ok. Priporočam, da spremenite sestavljanje tekem, kjer igralci tekmujejo s tistimi, ki so v teh vrstah (imal sem tekmo, kjer so začeli 30 napadov in 20 srčkov ali na začetku bi se pomeril z nekom, ki je v 3. ali 4. krogu, ko sem v 2. krogu)
Podobno kot pri avtomobilskem šahu potrebujete, da se hišni ljubljenček še naprej razvija, ne da bi ga znova zagnali od začetka.
Zabavna igra, vendar je zaradi časa nalaganja ni mogoče igrati. Če bi lahko odigrali tekmo od začetka do konca, bi bilo 5 zvezdic.
Neverjetno zasvojenost, zabavno in strateško. Požgečka prave dele možganov. Ko izgubite, ga želite zagnati nazaj in poskusiti priti naprej. Zelo enostavno igrati, vendar je potreben čas, da se naučite najboljših strategij. Zmaga je tako dober občutek. Ima tudi več platform in podpira navzkrižno napredovanje! Lahko igram na računalniku, nato pa vzamem telefon in nadaljujem. Popoln je.
Zabavno, dokler ne ugotoviš, da je narejeno. V igri imate živali, ki jih lahko dvignete na raven, tako da večkrat odkupite isto žival. Precej hitro postane očitno, da ko kupiš žival, se možnost, da jo spet vidiš, dramatično zmanjša. Na primer: vedno znova boste videli komarja. Takoj, ko kupite enega, boste zelo redko videli drugega, zaradi česar je težko ali nemogoče dvigniti nivo. Končno ste dosegli dobro sinergijo? Tukaj je nasprotnik s 50/50 hišnimi ljubljenčki! 🤣
Igra je zabavna. Edina težava je, da igre ne bo zasukalo, tudi če je vrtenje zaslona vklopljeno od zadnje posodobitve. Igram od skoraj originalne različice. Malo je trajalo, da sem se navadil na novo posodobitev, vendar je še vedno dober. Odlična brezplačna zabava s prijatelji.
Ta igra je zelo težka in čeprav dobim 11 škode 22 rakovice zdravja, še vedno dobim le 3 zmage. Ni zabavno, ko nikoli ne zmagaš. Še nikoli nisem zmagal niti ene igre.
To je zelo dobra in simpatična igra, edina slaba stvar je, da je v načinu arene na določeni točki skoraj nemogoče premagati, ne glede na to, kaj narediš, izgubiš, ko popraviš teh pet zvezdic
Ne morem igrati igre. Piše Preverjanje odvisnosti Firebase. Ni mogoče igrati.
Zabavna igra, vendar temelji na super sreči. Obstaja nekaj strategije, ki jo lahko uporabite pri sestavljanju ekip, toda kako boste to storili, je v resnici odvisno od srečnega začetnega žrebanja. Igra se nekako igra kot graditelj krovov, kjer imajo vsi isti krov in običajno zmaga najsrečnejši vrstni red žrebanja.
Super Auto Pets Strateji Oyunları rzuv
Všeč mi je igra, vendar se med vsakim korakom bitke ustavi. Začelo se je po zadnji posodobitvi. Odstranil sem in nato ponovno namestil in še vedno je malo hrošča
Resnično morate ponoviti, kako postavljate tekme, morda nekaj kot celo število točk ali znotraj 5 točk. Všeč mi je igra, toda ko zgradim svojo stran in me potem premaga nekdo, ki ima 3 slote s 50/50 in moj najvišji je morda 10/12, ker sem samo na 5 zavoju, je to nekoliko frustrirajuće in me ne povzroča želite igrati katero koli od vaših iger.
Ljudje je včasih res težko premagati, kot da dobijo dvakrat več denarja, kot ga dobite v igri
Tales of Illyria:Destinies Игре улога qcq
Igro sem igral na steamu in deluje odlično, slišal sem, da je na mobilnem telefonu in sem se odločil igrati tudi tukaj. Vendar obstaja težava z načinom, kako so stvari prikazane. Celoten zaslon bi utripal in postal piksel z modro in zeleno. To nenehno utripanje me boli oči. Zato je trenutno ne morem predvajati na telefonu s to težavo. Zdi se, da igre potrebujejo več dela na mobilnih napravah. Poleg tega se mi je zdelo zelo zabavno igrati, ko sem na Steam. Če se to popravi, bo še bolje.
Igra je odlična in povzroča odvisnost, vendar edini razlog, zakaj ji nisem dal 5 zvezdic, je, ker se sooča s težavo s povezavo s strežnikom med uporabo mobilnih podatkov, tako da če igrate z mobilnimi podatki, kot sem jaz, postane tiho nadležno.
Zabavno osnovno igranje, vendar je ravnotežje odvratno, izguba se zdi zelo izven vašega nadzora.
To je odlična igra, a ujemanje sploh ni dobro. Še naprej se borim proti dvakrat boljšim igralcem od mene. Tudi kot nov igralec igram proti ljudem, ki imajo vrhunske živali, ozadje in klobuk. Želim si, da bi razvijalci delali na tem.
Ne dovoli mi, da se naložim v igro, niti ne bom mimo prvega zaslona za nalaganje. Prosim popravi, res uživaj v igri na mojem računalniku in bi rad lahko igral ves čas. Bo spremenil na pet zvezdic, če bom lahko dejansko igral igro.
Ne morem igrati na androidu. Večno se nalaga pred prvim ali drugim krogom. Tako je že več dni. Drugače pa dobra igra. Čeprav je treba ujemanje AI uravnotežiti.
Borderline ni mogoče igrati. Odlično na PC-ju. Čakanje na 7-sekundno obremenitev vsakič, ko kupim, prodam ali zavržem, me samo zaspi.
Kaj nam pomeni v tej igri, da ne dobite dovolj zlata, da bi bili dovolj močni proti večini sovražnikov, in boste izgubili 9 od 10-krat in na vsaki stopnji izgubite dvojno življenje za vsak poraz, tako da vsaka stopnja ne traja 5 minut
Ta aplikacija je le na desni strani navzgor, če moj telefon leži na desni strani in se ne bo prevrnil na levo stran, tudi če obrnem telefon. Ko bo to popravljeno, bom spremenil svoj pregled.
To je zabavna igra, vendar sem se naveličal ustvarjanja odličnih gradenj samo zato, da dobim svoj natančen števec, naš nekdo iz popolnoma drugega zavoja 3-krat zapored, kar uniči mojo izkušnjo
Pravkar ste namestili igro in ob zagonu je zaslon popolnoma siv in pojavi se obvestilo z napačnim uporabniškim imenom ali geslom. Nisem dosegel zaslona za prijavo, kaj šele vnesel podatke za prijavo.
Odlična igra, vendar se mi včasih zdi, da temelji na preveč sreči. Če ne dobiš sinergijskih hišnih ljubljenčkov, si zajeban.
Res zabavna igra, toda od nove posodobitve sem bil obtičal pri "preverjanju odvisnosti firebase" in ne morem več igrati. Sicer bi bila igra 5*.
To je lahek 5/5, VPRAŠANJE pa so težave z desinhronizacijo res hude!!! POPRAVI STREŽNIKE!!!
Super Auto Pets Strategi xdd
Jaz ljubim to igro! Ves čas sem igral na steamu in različica za iOS je popolnoma enaka! igra je res zabavna in jo je težko razložiti, razen če jo igrate, vendar obožujem neskončne količine globine, ki jih lahko vnesete v to igro s team buildingom. Ljudi želim opozoriti, da obstaja krivulja učenja in da se ta igra lahko zdi ZELO težka. In včasih lahko tečeš umreš, ker nisi dobil živali, ki si jo želiš. Ampak, če vam to ustreza, je to ena boljših iger tukaj.
To je odlična igra, vendar imam eno pritožbo, da sem imel precej dobro ekipo, a je v zadnjem krogu igra zamrznila in edini način, da sem uspel, je bil, da zaključim igro in se vrnem, ko pa sem jo, je bila moja ekipa izginil in spet sem bil v prvem krogu, vem, da najverjetneje niso krivi razvijalci, vendar lahko poskusite to popraviti.
Bilo je super, zdaj pa pokvarjeno. Ko bo popravljeno, se bo spremenilo na 4 zvezdice