Post by mokhersriptiber on Mar 15, 2022 8:58:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drops: Learn Latin Spanish ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drops: Learn Latin Spanish IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Drops: Learn Latin Spanish 2022 version ▞▞▞
Struktura programa je enostavna in uporabna. Prijetnih 5 minut učenja!
Šele na začetku, a se zdi super. Ne vem, ali gre samo za besedišče, saj še nisem videl nobene slovnice.
Iskreno povedano, to mi zelo pomaga izboljšati svoj materni jezik.
Zaenkrat mi je zelo všeč, ko izdelujem svoje kartice, rišem slike, da bolje razumem španščino (namesto, da bi moral vse prevajati v glavi), tako da je to čisto moj korak. Vendar bi bilo lepo, če bi lahko preizkusil vnaprej, da ne bom porabil časa za besede, ki jih že dobro poznam.
Odlična aplikacija olajša učenje jezika
To je super, moje znanje španščine se izboljšuje zahvaljujoč aplikaciji drops, vendar temu dajem štiri zvezdice, ker je čas zelo kratek, želim si v naslednji posodobitvi, če lahko 🙏 Povečajte čas Hvala ~
Odlična aplikacija za učenje
Všeč mi je. Čeprav obstajajo besede, ki se v državi ne bi uporabljale, kot je Perú 'aguacate' namesto 'palta'. Drugače pa super aplikacija
Odličen mobilni način za začetek učenja jezika
Všeč mi je ta aplikacija, saj jo uporabljam skoraj vsak dan za napredovanje in povečanje besedišča v različnih jezikih.
Nekaj novih načinov krepitve besedišča
Zaenkrat mi je zelo všeč postavitev in metoda te aplikacije. Teče lažje kot drugi, ki sem jih poskusil. Vendar je samo 5 minut na dan brezplačnih. Želim si, da bi bilo 10, ampak 5 je dovolj.
Prej sem lahko uporabljal aplikacijo, zdaj pa zahteva prijavo. Nehal sem ga uporabljati, ker sovražim zbiralce podatkov
Všeč mi je Solo pablo un poco Español
Odlična aplikacija!! Rad ga uporabljam vsak dan, dvakrat na dan, po 5 minut! Naj se naučim hitro, a učinkovito!
Po preizkusu več aplikacij je ta daleč najboljša. Tudi če ne poznate niti ene besede v drugem jeziku, ta aplikacija zelo dobro poučuje osnove za tiste, ki so se pripravljeni učiti. Odlično opravi tudi z izgovorjavo besed. Povezovanje besede s sliko je dobro za trajno vizualizacijo tega predmeta na besedo samo. Če se želite naučiti drugega jezika, je to prava aplikacija! 5/5!
Drops: Opi Latin Espanjaa! Koulutus nrc
Drops: Lerne latein Spanisch! Lernen nixl
Drops: Learn Latin Spanish Образовање bmxe
Ta aplikacija pokriva vse. Naučite se veliko na učinkovitejši način
Drops: Learn Latin Spanish ትምህርት zgm
Enostavno učenje in ustvarjalni načini poučevanja!!
Extreme Car Driving Simulator แข่งรถ weuh
Še zgodnji dnevi, vendar se zdi, da se vam prikrade v glavo in da se spomnite novih besed.
Dela
ta aplikacija je neverjetna, da se od začetka naučite spinishe
težko je verjeti, da je učenje lahko tako zabavno in da je aplikacija zelo enostavna za uporabo
Res koristno. Časa imam malo
Precej dobro do daleč
Pravkar začel. Nisem obiskoval srednje šole španskega smisla. Velikost vzorca z ap je majhna.
Dobro je govoriti špansko
zabaven način učenja španščine! samo želim si več prostih minut.
Nisem še prepričan.
Hiter tempo, bolj zabaven kot Duolingo do zdaj in tudi zadrževanje se zdi boljše. Všeč mi je tudi, da začnete z učenjem izrazov o hrani.
uau, aplikacija je super, zelo mi je všeč. to je najbolj natančna aplikacija, ki sem jo uporabljal, nadaljuj z dobrim delom. Učim se španščine brez pouka
Juhu
dobro
Vmesnik je privlačen in se ga je enostavno osredotočiti ter združuje črkovanje pomena in izgovorjavo na način, da si ga lahko lažje zapomnite kot nekatere druge, ki sem jih začel, vendar bomo videli, zaenkrat je vse dobro!
Neverjetno!! Želel sem se naučiti latinščine za samonapredovanje. Od tu se ga je zelo lažje naučiti.
Enostaven za razumevanje bi rad, da vam omogoča, da odgovorite, da preverite svojo izgovorjavo.
Zaenkrat, super!! 👌👍
Naučite se razpravljati o pomembnih okoljskih vprašanjih in podnebnih spremembah z našimi najnovejšimi temami v Drops. Srečno učenje jezikov! Dnevni red 21
obožujem slike in občasne majhne kvizi
Ne pomaga lreane španščini
Drops: Belajar Spanyol Latin! Pendidikan exjy
Hitra in enostavna metoda za učenje jezika. Je dobesedno v obliki kapljic - z roko vam poda nove besede v majhnih kosih. Ogledate si lahko video oglase, da pridobite več časa za vadbo. Zdi se, da sledi enakemu besedilu, če uporabljate Drops v drugem jeziku. Vseeno sem zaljubljen.
Všeč mi je utrjevanje izrazov in besed, pomaga mi, da se bolje spominjam.
Odlično je! Sem super vizualni učenec in všeč mi je dizajn in način poučevanja jezikov. Čeprav je treba nekatere besede, kot je "me encuentro con", podrobneje razložiti, ker con pomeni "z". Enako kot el niño, kar pomeni tudi otrok, pa tudi fant. V bistvu nekatere besede potrebujejo le več pojasnil. Razen tega, čudovita aplikacija!